No Comments

Британ не участва в доклада на Gallup-Sharecare

Британ не участва в доклада на Gallup-Sharecare

Дори диетолозите имат сладък зъб. Mitzi Dulan, RD, автор на The Pinterest Diet: How to Pin Your Way Thin и екипен диетолог за шампионите от Световната серия 2015, Kansas City Royals, посяга към шоколадовите карамели на Trader Joe, когато тя пожелае нещо сладко. „Те ми дават шоколадовата корекция, от която понякога се нуждая“, казва тя. „Обичам малките порции – те са само 35 калории всяка – и мъничката тенекия, в която влизат. Често я нося в чантата си.

8. Салса

„Аз съм голям фен на техния салса верде“, казва Ансел. „С 10 калории на 2 супени лъжици, това е възможно най-близо до храна без калории, но има огромен вкус. Обичам го в техните зелени чили тамалес, които можете да намерите във фризерната секция или върху кесадилите. ”

9. Търгове с органични пилешки гърди

Saltz основава много от храненията на семейството си на това, което купува в Trader Joe’s. Един от любимите й са техните органични пилешки оферти. „Поне веднъж седмично набързо ги хвърлям в смес от брашно, сол и черен пипер и след това ги задушавам в рапично масло“, казва тя. „За 10 минути семейна вечеря е готова. ”

Абонирайте се за нашия бюлетин за диета и хранене!

Най -новото в диетата Хранене

7 съвета как да направите хранителните си навици по -устойчиви

При изграждането на по -здравословна чиния, която се фокусира по -малко върху червеното месо и повече върху растенията, можете да помогнете за намаляване на въглеродния си отпечатък.

От Хилари Махт, 30 април 2021 г.

Диетата HMR: Прегледи на плана за управление на теглото, разходи, храни и др

От Джесика Мигала, 20 април 2021 г.

Какви са ползите от рибеното масло за паметта?

Яденето на диета, богата на риба, е полезно за мозъка ви и запазва дългосрочната когнитивна функция. Дали добавките могат да донесат същата полза е много. . .

От Джесика Мигала, 19 април 2021 г.

5 Ползи от добавките на витамин С

Витамин С може да се намери в много храни, но допълването с по -големи дози витамин предлага допълнителни ползи.

От Мойра Лоулър, 5 април 2021 г.

7 потенциални ползи от добавянето на чесън към вашите рецепти и ястия

Чесънът не е само чудесен за подобряване на вкуса на любимите ви ястия – той може да е полезен за вашето здраве.

От Джесика Мигала, 1 април 2021 г.

10 творчески начина да готвите с киноа

Киноа често играе ролята на помощник на суперхрана към здравословни основни ястия, но това семе може да направи много повече. За вдъхновение не търсете нищо повече от. . .

От Ерин Палински-Уейд, RD, CDCES 31 март 2021 г.

12 потенциални признака, че ядете твърде много захар

Разстроен стомах, раздразнителност и мудност са всички възможни предупреждения, че прекалявате със сладките неща.

От Джули Ревелант, 30 март 2021 г.

10 по -здравословни завъртания на класическия сандвич със сирене на скара

Вярвате или не, можете да превърнете тази типично снизходителна комфортна храна в здравословен обяд или вечеря – без да жертвате този богат, сирен вкус. Тези. . .

От Лорън Бедоски, 29 март 2021 г.

10 протеинови супи, за да останете доволни

Включването на протеини във вашите супи има много ползи за здравето – ето 10 хранителни рецепти, с които да започнете.

От Лорън Бедоски, 19 март 2021 г.

Още доказателства, че едно яйце на ден може да не задържи лекаря

Ново проучване показва, че яйцата не са полезни за вас, когато става въпрос за насърчаване на дълголетието, но констатациите не са толкова прости.

От Лиза Рапапорт, 16 март 2021 г. “

Нито една от 186-те общности, включени в класацията, не е подобрила общия си индекс на благосъстояние със статистически значим марж през последните две години в сравнение с предходните двугодишни периоди, според новите данни. Скопеин/

Що се отнася до здравето, щастието и благосъстоянието, американските общности не се представиха добре през 2016 и 2017 г. в сравнение с предишните години. Това бяха най-добрите констатации от класирането на общността за благосъстояние на общността на Gallup и Sharecare за 2017 г., които бяха публикувани днес. Докладът е част от годишната поредица от индекси за благосъстояние на Gallup-Sharecare, която измерва и проследява уелнес в Съединените щати.

Нито една от 186-те общности, класирани за днешния доклад, не подобри общия си индекс на благосъстояние със статистически значим марж през последните две години в сравнение с предходните двугодишни периоди, според новите данни.

Докладът проследява благосъстоянието на възрастните американци в пет области, които се считат за основни елементи от живота, който се живее добре, обяснява Дан Уитерс, директор на изследователския индекс на благосъстоянието на Gallup-Sharecare. Тези пет елемента са: цел (харесване на това, което правите всеки ден), социален (поддържащи взаимоотношения и любов в живота ви), финансов (способността да управлявате икономическия си живот по начин, който намалява стреса и повишава сигурността), общност (харесване където живеете и се чувствате в безопасност) и физически (с добро здраве и чувство на енергия). Gallup събира подобни данни за американските общности от 2009 г.

„Целта на индекса за благосъстояние на Gallup-Sharecare е да измери благосъстоянието на възрастните американци“, казва Уитърс. „[Докладът идентифицира] вътрешни най -добри практики, от които да се учим и да подражаваме на другите. ”

И в тези области данните в тазгодишния доклад показват, че 365 -те дни на 2017 г. са били необичайно трудни за общностите в цялата страна.

Неапол, Флорида, оглавява списъка (отново), когато става въпрос за благосъстояние

Класацията се основава на 337 690 телефонни интервюта, проведени през 2016 и 2017 г. с лица от 186 -те американски общности (или по -широки столични райони), включени в индекса. (Проведени са най -малко 300 интервюта на общност.) Интервютата са проведени на английски и испански език и чрез мобилни телефони, както и стационарни телефони.

Като цяло резултатът от индекса на благосъстоянието за целия САЩ спадна до 61,5 през 2017 г. (за индекса от 100 точки), в сравнение с резултата от 62,2 за 2016 г. (Тези числа бяха публикувани в по-ранен доклад през Ноември.)

Наскоро докладвани днес бяха данни на ниво общност. Регионът Неапол-Имокали-Марко Айлънд във Флорида имаше най-високо класиране като цяло за трета поредна година с резултат 67. и третото място беше осигурено от Боулдър, Колорадо. Седемнадесет от 25-те общности с най-добри резултати за благосъстояние идват само от пет щата: седем от тези общности са в Калифорния, четири са във Флорида и две са в Колорадо, Северна Каролина и Вирджиния.

Най-лошата класация за благосъстояние е за Форт Смит, Арканзас (столичният район включва части от Оклахома) с резултат 58. 2. Други в долния край на класацията за 2017 г. са Кантон-Масийон, Охайо; Хикори-Леноар-Моргантън, Северна Каролина; и Gulfport-Biloxi-Pascagoula, Мисисипи. Около половината от най -ниските 25 общности са на юг.

Друго откровение от днешните данни е, че нито една от общите резултати за благосъстоянието на 186 общности не се е подобрила през периода на проучването 2016–2017 в сравнение с предходните двугодишни периоди.

Интересното е, че много общности с високи показатели за благосъстояние последователно са отбелязали високи резултати в редица области на общото здраве, докато общностите с по-ниски резултати от благосъстоянието като цяло са класирани по-ниско в тези общи здравни области, които са: разпространение на затлъстяване, навици за пушене и упражнения (по -високи резултати са получили общности с лица, които съобщават, че получават 30 минути физическа активност или повече, три пъти седмично), според доклада.

На юг има поразително високи нива на затлъстяване, диабет, хипертония и хронична физическа болка, съчетани с високи нива на пушене и лоши упражнения и хранителни навици, обяснява Уитър. „Това е много за справяне с физическото здраве, но финансовото благосъстояние и задоволяването на основните нужди също са други истински предизвикателства“, добавя той. Същите тенденции бяха верни за финансовата сигурност и чувството за цел и удовлетворение от това, което правите всеки ден.

В Съншайн щат нова инициатива за уелнес вероятно помогна за промяна на резултата

„Неапол се отличава с подобряване на два от петте измерени елемента, дори когато щатът Флорида и САЩ намаляват. Той илюстрира как местните общности могат да се справят с националните тенденции, ако имат правилното лидерство и могат да участват от жителите “, казва Уитер.

Един от факторите, които вероятно допринесоха за успеха на Неапол, беше подкрепата, получена от проекта Blue Zones, инициатива за трансформация на благосъстоянието на общността за дълголетие, управлявана от Sharecare. Тазгодишният индекс Gallup-Sharecare включва казус за ефективността на програмата в югозападна Флорида, спонсориран от NCH Healthcare System, здравна мрежа с нестопанска цел със седалище в Неапол.

Програмата помага за прилагането на уелнес политики и обучава общността за подкрепени от научните изследвания начини за подобряване на благосъстоянието. В Неапол проектът помогна за улесняване на сътрудничеството между градостроителите и училищата, за да се улесни обитаването на населението от общността; тя работи с магазини за хранителни стоки и училища, за да помогне за предлагането на по -здравословни храни; и провеждаше семинари за внимателност, за да научи хората на стратегии за облекчаване на стреса. Неапол скочи от 73-ия най-добър резултат за благосъстояние през 2011 г. до сегашното си първо място за 2016-2017 г. Проектът за сините зони стартира в Неапол и други общности в югозападна Флорида през 2013 г.

Проектът „Сините зони“ изпълнява своите програми в общности в САЩ; участието изисква голям ангажимент от местното ръководство по отношение на време и пари, отбелязва Уитер.

Благосъстоянието е многостранно

„Спадът в благосъстоянието вероятно е отражение на множество аспекти, включително [потенциално] настоящия ни политически климат. Но политиките, насочени към изолиране на населението и намаляване на финансирането на общественото здраве, без съмнение също допринесоха за спад “, отбелязва д -р Даниел Британ, доцент по здравно образование в Колорадо към Училището по обществено здраве в Колорадо в Университета на Северно Колорадо в Грили. Британ не участва в доклада на Gallup-Sharecare.

Най-обезсърчаващото е, че драстичните спадове в благосъстоянието могат да настъпят бързо, което подчертава необходимостта от силна ангажираност на общността, застъпничество и програми за обществено здраве, добавя д-р Британ. „Трябва да разберем бариерите и фасилитаторите, които влияят на благосъстоянието, и да разберем какво причинява такива ниски нива в някои общности, както и какво работи за подобряване на живота в други“, казва тя.

Абонирайте се за нашия бюлетин за здравословен начин на живот!

Най -новото в уелнес

Най -добрите начини да вдъхновите и активирате уелнес този Ден на майката

От всекидневни здравни редактори, 30 април harmoniqhealth.com 2021 г.

61 най-добри съвети за самообслужване, които да се грижат за вас по време на пандемията от коронавирус

COVID-19 е променил ежедневието ни, бъдещите ни планове и начина ни на живот. Ето някои от най -добрите начини за управление на стреса, съня, физическата активност. . .

От Сара ДиДжиулио, 23 март 2021 г.

9 съвета за пролетно почистване на вашето здраве

Пролетта е чудесно време за преосмисляне на вашата диета, физическа активност, режим на сън и много други.

От Куин Филипс, 15 март 2021 г.

Най-доброто от 2020 г .: Любими филми, телевизия, книги и подкасти, свързани с здравето и уелнес

Не пропускайте избора и препоръките на нашите редактори за забавление, което прави здравето правилно.

От Всекидневни здравни редактори, 23 декември 2020 г.

9 бързи поправки за ежедневни болки и болки

Йога на пръстите на краката е упражнението, за което никога не сте знаели, че имате нужда от крампи на краката. Плюс това, съвети за справяне с болки в гърба, схванат врат и менструални спазми.

От Джесика Мигала, 4 август 2020 г.

5 съвета как да започнете „навик за грижа за техниката“ за самообслужване

Ако губите ценни минути (или часове!) За емисиите си в социалните медии, може да е време за нулиране. Ето как да използвате технологиите с повече намерение. . .

От Елизабет Милард, 31 юли 2020 г.

Рейки за отслабване: работи ли всъщност?

Няма преки доказателства, но е доказано, че много от ползите, свързани с рейки, имат отслабващ ефект.

От Мойра Лоулър, 31 март 2020 г.

Експертни съвети за по -дълъг живот през 21 -ви век: Не става въпрос само за консумация на зеленчуци и упражнения

Качествените взаимоотношения и чувството за цел могат да ви помогнат да добавите години (и щастие) към живота си.

От Беки Ъпъм, 20 февруари 2020 г.

10 -те най -популярни ежедневни здравни читателски въпроса за 2019 г.

Ето вашите отговори за преживяване на грипа, премахване на главоболие или хемороиди, идентифициране на ухапвания от бъгове и др.

От Джесика Мигала, 19 декември 2019 г.

Консултативен съвет на Wellness за уелнес

От Everyday Health Editors, 12 септември 2019 г. “

Тялото не произвежда хром самостоятелно, но храни като броколи са чудесен източник на този минерал. Докато диетата обикновено осигурява целия необходим хром, добавките също могат да помогнат. Татяна Златкович/Stocksy; Хуан Мояно/Стокси

Може да не знаете много за хром, основен микроелемент, но това е важно вещество, което помага за метаболизирането на макронутриенти (протеини, въглехидрати и мазнини) и осигурява енергия за мускулите и мозъка. Хромът не се среща естествено в организма, затова трябва да се добавя чрез диета. Ето повече за хрома, включително колко имате нужда, дали може да имате недостиг, как хромът може да повлияе на загуба на тегло и диабет, и най -добрите храни за получаване на този жизненоважен хранителен елемент.

Хром: Какво прави и защо имаме нужда от него

Този необходим минерал поддържа ролята на инсулина, който е хормон, който е от решаващо значение за усвояването и съхраняването на глюкоза (кръвна захар). „Хромът работи с инсулин, за да помогне на тялото ви да използва кръвната захар и може също да участва в метаболизма на въглехидратите, мазнините и протеините“, обяснява Мелиса Маджумдар, говорител на Академията по хранене и диететика и координатор по храненето на Бригам и Женски център за метаболитна и бариатрична хирургия в Бостън. (1) „По принцип се нуждаете от хром, за да преобразувате правилно храната, която консумирате в енергия“, добавя Кристи Кинг, RD, диетолог в Медицинския колеж Бейлор в Хюстън.

Най -новите в диетата и храненето

10 съвета за здравословна закуска от регистрирани диетолози

7 съвета как да направите хранителните си навици по -устойчиви

Диетично ръководство с ниско съдържание на FODMAP: Как работи за IBS, Списък с храни, Примерно меню за 7 дни и др

11 рецепти за здравословно потапяне, идеални за вашето лятно готвене

От колко хром редовно се нуждаят телата ни?

Адекватният прием (ХИ) на хром или препоръчителното ниво, което здравите хора трябва да консумират средно, варира от около 20 до 45 микрограма (мкг) на ден за възрастни, отбелязва Тори Армул, говорител на Академията по хранене и Диетология. „Но няма достатъчно утвърдени изследвания, за да се определи препоръчителна дневна доза за него“, казва тя. Ежедневният AI за хром, който се определя от Националните академии на науките, инженерството и медицината, варира в зависимост от възрастта и пола. (1)

Бебета на възраст от 0 до 13 месеца: 2 до 5. 5 mcg (микрограма) Деца на възраст от 1 до 3 години: 11 mcg Деца на възраст от 4 до 8 години: 15 mcg Момчета на възраст от 9 до 18 години: 25 до 35 mcg Момичета на възраст от 9 до 18 години: 21 до 24 мкг мъже от 19 до 50 години: 35 мкг жени от 19 до 50 години: 25 мкг мъже над 50: 30 мкг жени над 50: 20 мкг

Според Националните здравни институти възрастните жени средно консумират 23 до 29 мкг хром на ден, което обикновено отговаря на техния AI.